fotball topp bilde

huisman
 

leroy

 

eikedalen skisenter-logo

Sin egen verste fiende !

Unødvendig tap mot serielederen


Med Smørås 2 sitt tap så Fotlandsvåg sjansen til å snike seg forbi og overta tabellteten i avdelingen etter en imponerende 9-1 seier mot Hausvik.
I vårkampen spilte Samnanger jevnt med Fotlandsvåg,men en periode i 2. omgang gikk alt galt og hjemmelaget kunne sette inn 3 mål.
Den gangen stilte Samnanger noe redusert.
Denne gangen er det hjemmekamp og heltente Samninger som sto klar til å klå nok en serieleder.Slik kunne det ha gått, men slik gikk det ikke.

De over 60 frammøtte skulle ikke vente lenge før Fotlandsvåg via sin farlige spiss hadde scoret to mål.Samnanger reduserte til 1-3 ved pause etter å ha vært det førende laget i omgangen.

Men i løpet av de første ti minuttene av 2. omgang var stillingen plutselig 3-3.
Og Samnanger fortsatte å føre kampen til det ble 10 mot 11 det siste kvarteret.- Da så Fotlandsvåg snittet å score 2 mål og med det styrke sjansene for opprykk.

Samnanger greidde aldri å stoppe småspillet til serieleder og heller ikke å hindre lagets gode spiss i nesten på egenhand å avgjøre kampen.
Petter Teige Nes scoret 3 mål for Samnanger og laget viste at de er gode nok til å sloss i toppen av divisjonen tapet til tross.